www.japanci.blogspot.com

Uslovi korištenja - Disclaimer

Uslovi korištenja - Disclaimer

Uslovi korištenja i prihvatljivi načini ponašanja korisnika www.japanci.blogspot.com, privatne lične blog prezentacije sastavljeni su s ciljem zaštite kako korisnika tako i samih stranica. Svako korištenje ovih stranica podliježe dole istaknutim uslovima.

Opšti uslovi korištenja

Autori www.japanci.blogspot.com daju lične analize, emituju ili re-emituju informacije, vijesti, saopštenja, i sl., primljene od drugih domaćih i stranih medija, organizacija, državnih i drugih institucija. www.japanci.blogspot.com ne snosi zakonsku, materijalnu, niti drugu odgovornost za njihov sadržaj.

Materijal objavljen na www.japanci.blogspot.com blog prezentaciji ne smije se kopirati osim ukoliko se kopije ne koriste za ličnu nekomercijalnu upotrebu. Uz poštovanje gore navedenog ogranicenja, kopiranje je dozvoljeno samo uz navođenje svih zadržanih napomena i upozorenja o autorskim pravima, naziva i linka prema www.japanci.blogspot.com portalu, drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste, te svih ograničenja od odgovornosti koja su na ovom blog web site-u navedena. Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovom blog web site-u dozvoljena je samo uz prethodno izricito odobrenje autora www.japanci.blogspot.com.

www.japanci.blogspot.com ce poduzeti odgovarajuće napore kako bi informacije na ovom web site-u bile tačne i precizne, ali ne daje nikakva osiguranja u pogledu njihove tačnosti ili potpunosti. Svi korisnici www.japanci.blogspot.com stranica saglasni su s činjenicom da lično snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja ove web stranice.

www.japanci.blogspot.com ovime isključuje svoju odgovornost za svaku direktnu i/ili indirektnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.japanci.blogspot.com, kao i za bilo kakvu grešku ili propust u sadržaju ove web stranice. www.japanci.blogspot.com zadržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ovog web site-a, u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti, te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

Stavovi izneseni u informacijama, vijestima, člancima, saopštenjima i ostalim tekstovima, koji se nalaze na sajtu, ne predstavljaju i zvanične stavove www.japanci.blogspot.com.


Autori www.japanci.blogspot.com

::: back TO top :::

0 Comments:

 
Back To Top